Matkassen tar sommerferie.

Matkassen tar sommerferie fra 12 Juni, siste forsendelse av denne er 18 juni.

kr 495,-

Trekkes hver tirsdag.
BESTILL

Hvorfor velge oss?

Matkasser – en enklere og sunnere hverdag, full av gode smaker

De fleste av oss er opptatt av å spise sunt og variert. Det er enda viktigere i en travel og stressende hverdag, men dessverre strekker ikke alltid tiden til. Derfor lanserer Delikatessen by Foodfighters nå sine nye matkasser – det perfekte alternativet for deg som vil ha smakfull hverdagsmat og hyggelige opplevelser rundt middagsbordet.

Matkassene leveres en gang i uken og inneholder komplette middager for hele familien. Du velger selv hvor mange porsjoner og hvor mange middager du ønsker levert.

Middagene fra oss er vakumpakket porsjonsvis, en teknikk som holder på næringsstoffene i maten og gjør middagen svært enkel og rask å tilberede. 75 % av jobben er allerede gjort, noe som betyr at du bare bruker 15-20 minutter på å klargjøre maten. Da vi har gjort absolutt alt klart for deg, trenger du heller ingen ekstra produkter eller ingredienser for å ferdigstille maten.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som ny matkasse-kunde!

Vår visjon

Vår visjon er å gjøre hverdagen til folk litt sunnere og litt enklere. 

Vi lever i et samfunn hvor tiden vår blir mer og mer dyrebar. Helse, sunnhet og riktig næring er fokus I samfunnet og noe flere og flere er opptatt av. Men dessverre blir middagen ofte et rom for frustrasjon, stress og irritasjon for mange. Slik skal det jo ikke være! Derfor ønsker vi å gjøre noe med akkurat det og hjelpe deg til en enklere og sunnere hverdag. 

Egne erfaringer viser at hvis vi bare planlegger godt nok, så klarer vi å fikse oss en sunn og næringsrik middag, hver dag. Men så var det den planleggingen da. Det er ofte der det stopper. “Neste uke kanskje”, tenker du, “da skal vi handle inn for hele uken”. Men ofte blir det slik ikke likevel. Tiden flyr og folk blir stående igjen med enkle og mindre næringsrike løsninger.

Matkasser fra Delikatessen by Foodfighters har som mål å levere gode og næringsrike middager som bare tar deg noen få minutter å tilberede. Vi lager alle våre matkasser på vårt kjøkken i Sandnes, hvor vi kun benytter oss av de beste råvarer. Vi tilstreber å bruke mest mulig fullkornsprodukter og økologiske produkter når det er mulig. Sausene er tilberedt fra bunnen av, grønnsakene er ferdig kuttet, og alle råvarer er helt ferske.

•Vi lytter til vår kunder og tilstreber hele tiden forbedringer. 

•Vi bruker mye på å smake og utvikle våre retter.  

Med Matkasser fra Delikatessen by Foodfighters skal du føle at du får en enklere og sunnere hverdag.